Επαφή

Εικόνα επαφής

Άλλες πληροφορίες

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1981

 Το « ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ »   ξεκίνησε την πορεία του πριν 34  χρόνια επί της οδού Δημοκρίτου, στο Κολωνάκι.

Ιδρυτής του Κέντρου, ο κύριος Ιωάννης Α. Μαρκόγιαννης   (Ποδολόγος - Ποδοθεραπευτής).
 
Έκτοτε και μέχρι σήμερα συνεχίζει την προσφορά υπηρεσιών σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα κάτω άκρα. Με μια δυναμική πορεία εξέλιξης 34 ετών, το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο αξιόπιστα Ποδολογικά Κέντρα της χώρας μας.
Με τη γνώση και τη συνεχή δραστηριοποίηση στον χώρο της Ποδολογίας, το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε όσους επιθυμούν επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Το έμπειρο προσωπικό του, εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων παθήσεων των άκρων.
 
Έχοντας  αντιμετωπίσει περισσότερα από 10.000 περιστατικά με επιτυχία, με θεμελιώδεις αξίες, αξιοπιστία, συνέπεια και ποιότητα, δεσμεύεται να υπηρετεί τον χώρο της Ποδιατρικής - Ποδολογίας με σεβασμό, να εισάγει νέες μεθόδους και προϊόντα, με σκοπό, την αποτελεσματικότερη και πλήρως ανώδυνη θεραπεία ποδολογικών προβλημάτων των πελατών του.
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" εντείνοντας διαρκώς τις προσπάθειες για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, συνδυάζοντας τη γνώση και την κατάρτιση του προσωπικού του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, φιλοδοξεί να προσφέρει πάντα ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ!
Στον ανακαινισμένο εξ’ ολοκλήρου χώρο μας επί της οδού Σόλωνος, αρ. 100, περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας!