Ο Ε' Αγώνας Δήμου Π. Φαλήρου του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN διεξάγεται την Κυριακή 3 Ιουνίου.

5 -10 χλμ Ανδρών - Γυναικών: Ώρα Προσέλευσης / Παραλαβή αριθμών / START PACKS 16.30 μ.μ. λήξη 17.30 μ.μ. Αγώνας Παιδιών 1 χλμ  (Δ΄, Ε', ΣΤ' τάξεων Δημοτικού): έναρξη παραλαβής 17.45 μ.μ. Η διανομή μπορεί να γίνει στους γονείς / κηδεμόνες.   Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος, η FEEL GOOD Sports και ο Δήμος Π. Φαλήρου να έχουν φροντίσει για την ενυδάτωση των δρομέων με φυσικά μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE, AMSTEL FREE, μπύρες χωρίς αλκοόλ (για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών των δρομέων), αναμνηστικά μετάλλια για όλους κλπ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 18.00 M.M.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ: 19.20 Μ.Μ.

Πορεία Διαδρομής

Η διαδρομή των 5 ΧΛΜ του 5ο ΑΤΤΙΚΑ ξεκινά από το ΔΑΚ, (εξέρχεται) κατευθύνεται στον παράκτιο δρόμο δεξιά, οδεύει προς Αβέρωφ συνεχίζει προς το Ρέστειο Αθλητικό Κέντρο στρίβει αριστερά και πάλι αριστερά γύρω από το Ρέστειο και εισέρχεται στη Μαρίνα Καλλιθέας, στη συνέχεια στρίβει δεξιά ανεβαίνοντας την Εσπλανάδα μετά στρίβει αριστερά και κινείται πάνω στην ταράτσα των κτιρίων της Μαρίνας του Δήμου Καλλιθέας.

 Επιστρέφουμε ακολουθώντας την ίδια διαδρομή επιστρέφοντας στο ΔΑΚ. Για τα 10 ΧΛΜ ακολουθείται η ίδια διαδρομή επί 2. Το 1 ΧΛΜ γίνεται εντός σταδίου.
 
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στον αγώνα μας!!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση