5ο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix – Δ’ Αγώνας Δήμος Πεντέλης / Μελισσίων 29 Απριλίου

Στα Μελίσσια με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου, του Προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, τη συμμετοχή πολλών δρομέων και άριστες συνθήκες οργάνωσης και ασφάλειας διεξήχθη ο Δ’ Αγώνας του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ διεξήχθη στα Μελίσσια ο Δ’ Αγώνας του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix στον οποίο έλαβαν μέρος πολλοί δρομείς στα 5 και 10 χλμ Ανδρών – Γυναικών σε μια διαδρομή άριστα ασφαλισμένη από την Τροχαία Kηφισιάς η οποία έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δημητρακόπουλο και αξιωματικούς άνδρες της τροχαίας και γενικό συντονιστή την ομάδα ασφαλείας και γενικού σχεδιασμού της FEEL GOOD Sports.


Μπροστά από το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο οι δρομείς ορμούν στην εκκίνηση διεκδικώντας τη νίκη


Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου και ο Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports κ. Ανδρέας Καπώνης λίγο πριν την εκκίνηση του Αγώνα


O Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου έκανε τις απονομές στα 10 χλμ ΑνδρώνΟ Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Παναγιώτης Μούστρης έκανε τις απονομές στα 10 χλμ Γυναικών

Οι τρεις πρώτοι νικητές στα 10 και 5 χλμ Ανδρών / Γυναικών και 1 χλμ Παιδιών

10 χλμ Ανδρών

1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 0:42:17

2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΟΥΜΑΣ 0:44:17

3. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΣΙΤΟΣ 0:46:02

 10 χλμ Γυναικών

1. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΜΠΑΤΖΗ 0:50:20

2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΓΑΚΗ 0:53:28

3. ΙΡΙΑΝΝΑ ΣΟΥΡΤΗ 1:00:56

5 χλμ Ανδρών

1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΟΚΑΣ 0:17:59 


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ 0:18:06

3. ΦΩΤΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ O:20:34


5 χλμ Γυναικών

1. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ 0:23:59

2. ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 0:27:55
 
3. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ 0:28:25

1 χλμ Παιδιών

Αγόρια


1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΟΣ

2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ

3. ΜΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙ

Κορίτσια

1. ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑ


2. ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΚΟΥΡΑ

3. ΧΡΥΣΑ ΕΣΜΕΡΛΗΗ εκκίνηση στο 1χλμ Παιδιών

 Ραντεβού στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου στις 3.6 για τον Ε’ Αγώνα του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix Grand Prix.

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους χορηγούς μας AMSTEL Free (μπύρες χωρίς αλκοόλ), την ΒΙΚΟΣ φυσικά μεταλλικά νερά που διέθεσε άφθονα νερά για τους δρομείς, πορτοκαλάδες για τα παιδιά, Τ-Shirts με το σλόγκαν “ Απ΄ την πηγή κι απ’ την καρδιά”  για όλους τους εθελοντές, τεχνικά Τ-Shirts για όλους τους νικητές, στολές για το προσωπικό της FEEL GOOD Sports, την 361° αθλητική εταιρεία (παπούτσια για τους νικητές), το METROPOLITAN HOSPITAL (ασθενοφόρο και διασώστες), τις μπανάνες DOLE και τους χορηγούς επικοινωνίας μας ACTION 24 (Sports Live Αντώνης Κατσαρός), την Καθημερινή, την ΕΡΑ Sport (Φάνης Σκύφτας, Μάκης Τσίλκος), το Running News.gr , το περιοδικό ΙRUN, την Outdoor Activities και την Photo Action από το site της οποίας μπορείτε να προμηθευτείτε τις φωτογραφίες του αγώνα! Η AMSTEL FREE επίσημος χορηγός του 5ου ΑΤΤΙΚΑ ήταν δυναμικά παρούσα και προσέφερε μπύρες χωρίς αλκοόλ σε όλους τους δρομείς αναπληρώνοντας έτσι τους ηλεκτρολύτες που έχασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα

 

Όλοι οι συμμετέχοντες ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της  διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΒΙΚΟΣ” που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “ΒΙΚΟΣ”

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση