Ο Δ' Αγώνας Δήμου Πεντέλης /Μελισσίων του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN διεξάγεται την Κυριακή 29 Απριλίου.

5 -10 χλμ Ανδρών - Γυναικών: Ώρα Προσέλευσης / Παραλαβή αριθμών / START PACKS 08.30 π.μ. λήξη 09.30 π.μ. Αγώνας Παιδιών 1 χλμ  (Δ΄, Ε', ΣΤ' τάξεων Δημοτικού): έναρξη παραλαβής 9.00 π.μ. Η διανομή μπορεί να γίνει στους γονείς / κηδεμόνες. 
Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος, η FEEL GOOD Sports και ο Δήμος Πεντέλης /Μελισσίων έχουν φροντίσει για την ενυδάτωση των δρομέων με φυσικά μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE, AMSTEL FREE, μπύρες χωρίς αλκοόλ (για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών των δρομέων), αναμνηστικά μετάλλια για όλους κλπ.

Πορεία Διαδρομής

Εκκίνηση από Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μελισσίων από την οδό Γεννηματά με κατεύθυνση προς Ζωοδόχου πηγής στρίβουμε αμέσως δεξιά στην θήρας και πάλι δεξιά στο μονοπάτι που υπάρχει μέσα από το παρκάκι μας οδηγεί στην Δουκίσσης Πλακεντίας μετά το πέτρινο γεφύρι.

Ανεβαίνουμε την Δουκίσσης Πλακεντίας και στρίβουμε αριστερά στην Δεληγιάννη αριστερά στην Σερίφου και πάλι ελαφρά δεξιά στην Λευκάδος και συνεχίζοντας οδηγούμαστε στην θήρας. Στρίβουμε δεξιά στην Ζωοδόχου πηγής, αριστερά στην Σύμης και πάλι αριστερά στην Σάμου και αριστερά στην Γεννηματά. Αυτό επαναλαμβάνεται 1 φορά για τα 5 χιλιόμετρα και 3 φορές για τα 10 χιλιόμετρα.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση 10 ακριβώς οπότε θα πρέπει η τροχαία να κόψει τους κόμβους που οδηγούν στον αγώνα από την δημοκρατίας και την Πλακεντίας όπως και από την Συσμανόγλου από τις 9:30 που θα στηθεί η εγκατάσταση έως τις 12 που θα έχει τελειώσει και ο αγώνας των μικρών παιδιών.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στον αγώνα μας!!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση