Πορεία Διαδρομής

Εκκίνηση από Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μελισσίων από την οδό Γεννηματά με κατεύθυνση προς Ζωοδόχου πηγής στρίβουμε αμέσως δεξιά στην θήρας και πάλι δεξιά στο μονοπάτι που υπάρχει μέσα από το παρκάκι μας οδηγεί στην Δουκίσσης Πλακεντίας μετά το πέτρινο γεφύρι.

Ανεβαίνουμε την Δουκίσσης Πλακεντίας και στρίβουμε αριστερά στην Δεληγιάννη αριστερά στην Σερίφου και πάλι ελαφρά δεξιά στην Λευκάδος και συνεχίζοντας οδηγούμαστε στην θήρας. Στρίβουμε δεξιά στην Ζωοδόχου πηγής, αριστερά στην Σύμης και πάλι αριστερά στην Σάμου και αριστερά στην Γεννηματά. Αυτό επαναλαμβάνεται 1 φορά για τα 5 χιλιόμετρα και 3 φορές για τα 10 χιλιόμετρα.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση 10 ακριβώς οπότε θα πρέπει η τροχαία να κόψει τους κόμβους που οδηγούν στον αγώνα από την δημοκρατίας και την Πλακεντίας όπως και από την Συσμανόγλου από τις 9:30 που θα στηθεί η εγκατάσταση έως τις 12 που θα έχει τελειώσει και ο αγώνας των μικρών παιδιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι παρατείνονται οι εγγραφές / πληρωμές για τον Δ' Αγώνα στο Δήμο Πεντέλης / Μελισσίων (ΟΠΑΘ) μέχρι την Πέμπτη 26.4 και ώρα 14.00 μ.μ. Παρακαλούνται οι δρομείς την ημέρα του αγώνα να φέρουν μαζί τους τα αποδεικτικά πληρωμής εάν πληρώσουν μετά το πέρας της παράτασης, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και στις γραμματείες που θα στηθούν την Κυριακή. 

Παρακάτω θα βρείτε το link με τη Φόρμα Εγγραφών για τον αγώνα στην Πεντέλη / Μελίσσια: εδώ

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στον αγώνα μας!!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση