Ο Γ' Αγώνας Δήμου Αγ. Αναργύρων /Καματερού του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN διεξάγεται την Κυριακή 11 Μαρτίου.

5 -10 χλμ Ανδρών - Γυναικών: Ώρα Προσέλευσης / Παραλαβή αριθμών / START PACKS 08.30 π.μ. λήξη 09.30 π.μ. Αγώνας Παιδιών 1 χλμ  (Δ΄, Ε', ΣΤ' τάξεων Δημοτικού): έναρξη παραλαβής 9.00 π.μ. Η διανομή μπορεί να γίνει στους γονείς / κηδεμόνες. Ο αγώνας των Παιδιών θα διεξαχθεί μεταξύ Δ', Ε', ΣΤ' τάξεων του Δημοτικού, οι υπόλοιπες κατηγορίες παιδιών Α', Β', Γ'  τάξεων Δημοτικού, νήπια και ΑΜΕΑ είναι μη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚEΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Ο καιρός προβλέπεται καλός, η FEEL GOOD Sports και ο Δήμος Αγ. Αναργύρων /Καματερού έχουν φροντίσει για την ενυδάτωση των δρομέων με φυσικά μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, μπανάνες DOLE, AMSTEL FREE, μπύρες χωρίς αλκοόλ (για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών των δρομέων), αναμνηστικά μετάλλια για όλους κλπ

Η διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων αρχίζει από την Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στην Τριπόλεως και την Λ. Κωνσταντινουπόλεως. Αμέσως στρίβει δεξιά την Λ.Κωνσταντινουπόλεως.  Στο ύψος της κλεισούρας περνά από την άλλη πλευρά και ανεβαίνει ως την Αγίων Αναργύρων που στρίβει δεξιά.

Στην Σ.Βενιζέλου στρίβει αριστερά και ανεβαίνει ως την Παπανδρέου. Στη συνέχεια δεξιά και αμέσως αριστερά στην Αγίας Παρασκευής. Στην Μεσολογγίου αριστερά και έπειτα δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως δίπλα στις γραμμές του τρένου. Λίγο πριν την Ευβοίας στρίβουμε αριστερά και περνάμε από την άλλη πλευρά των γραμμών του τρένου όπου και στρίβουμε αριστερά. Αμέσως μετά το γήπεδο εισερχόμαστε στον ποδηλατοδρόμο και κατεβαίνουμε ως την Αγίων Αναργύρων όπου και τερματίζουμε. Για τα δέκα χιλιόμετρα επαναλαμβάνουμε.

Για τα 1000μ παιδιών ξεκινάμε από την Αγίων Αναργύρων στρίβουμε δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως αναστρέφουμε στην κλεισούρας και ανεβαίνουμε την Κωνσταντινουπόλεως έως το ύψος της Σύρου. Εκεί εισερχόμαστε στον ποδηλατοδρόμο για να επιστρέψουμε στον τερματισμό.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση