Συνεχίζονται εντατικά οι εγγραφές για τον Γ΄ Αγώνα Αγ. Αναργύρων / Καματερού. Ο Δήμος Αγ. Αναργύρων / Καματερού (το τμήμα Αθλητισμού) και η FEEL GOOD Sports συνδιοργανώνουν τον Γ' Αγώνα του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix στην περιοχή Αγ. Αναργύρων στις 11 Μαρτίου.
Οι αγώνες είναι 5 και 10 χλμ ανδρών / γυναικών, 5 χλμ βάδην και 1 χλμ για παιδιά (Δ', Ε', ΣΤ' τάξεων Δημοτικού).

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Η διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων αρχίζει από την Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στην Τριπόλεως και την Λ. Κωνσταντινουπόλεως. Αμέσως στρίβει δεξιά την Λ.Κωνσταντινουπόλεως.  Στο ύψος της κλεισούρας περνά από την άλλη πλευρά και ανεβαίνει ως την Αγίων Αναργύρων που στρίβει δεξιά. Στην Σ.Βενιζέλου στρίβει αριστερά και ανεβαίνει ως την Παπανδρέου. Στη συνέχεια δεξιά και αμέσως αριστερά στην Αγίας Παρασκευής. Στην Μεσολογγίου αριστερά και έπειτα δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως δίπλα στις γραμμές του τρένου. Λίγο πριν την Ευβοίας στρίβουμε αριστερά και περνάμε από την άλλη πλευρά των γραμμών του τρένου όπου και στρίβουμε αριστερά. Αμέσως μετά το γήπεδο εισερχόμαστε στον ποδηλατοδρόμο και κατεβαίνουμε ως την Αγίων Αναργύρων όπου και τερματίζουμε. Για τα δέκα χιλιόμετρα επαναλαμβάνουμε.

Για τα 1000μ παιδιών ξεκινάμε από την Αγίων Αναργύρων στρίβουμε δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως αναστρέφουμε στην κλεισούρας και ανεβαίνουμε την Κωνσταντινουπόλεως έως το ύψος της Σύρου. Εκεί εισερχόμαστε στον ποδηλατοδρόμο για να επιστρέψουμε στον τερματισμό.
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση