5ο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand PrixB’ Αγώνας Δήμος Λυκόβρυσης / Πεύκης 25 Φεβρουαρίου

Στην Πεύκη κάτω από ψιλόβροχο (καιρικές συνθήκες που ευνοούν τους δρομείς ) με συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων και άριστες συνθήκες οργάνωσης  και ασφάλειας διεξήχθη ο Β’ Αγώνας του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix.

 Οι νικήτριες των 10 χλμ Γυναικών χαρούμενες πανηγυρίζουν πάνω στο βάθρο.  Η πρώτη νικήτρια Ελισάβετ Αμπατζή με χρόνο 42:24 σηκώνει το κύπελλο!

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ διεξήχθη στην Πεύκη ο Β’ Αγώνας του 5ο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix στο οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες δρομείς στα 5 και 10 χλμ Ανδρών –Γυναικών σε μια διαδρομή άριστα ασφαλισμένη από την Τροχαία Κηφισιάς η οποία έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δημητρακόπουλο και αξιωματικούς άνδρες της τροχαίας όπως επίσης και 14 μοτοσικλετιστές της V-STROM Greek Riders με τον κ. Μπακογιάννη επικεφαλής και γενικό συντονιστή την ομάδα ασφαλείας και γενικού σχεδιασμού της FEEL GOOD Sports.

Μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης εκατοντάδες δρομείς ορμούν στην εκκίνηση διεκδικώντας τη νίκη!

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης / Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης έδωσε την εκκίνηση του αγώνα με τη συμπαράσταση και ενεργό ρόλο του Προέδρου ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης / Πεύκης κ. Χρήστου Φωτίδη.

Ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης,  ο Πρόεδρος ΠΕΑΠ κ. Χρήστος Φωτίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καρίμπας και ο Πρόεδρος της FEEL GOOD Sports κ. Ανδρέας Καπώνης λίγο πριν την εκκίνηση του Αγώνα

Απονομές έκανε ο Δήμαρχος κ. Τάσο Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Χρήστος  Φωτίδης και άλλοι αντιδήμαρχοι του Δήμου.

O Δήμαρχος κ. Tάσος Μαυρίδης έκανε τις απονομές στα 10 χλμ Ανδρών

Οι τρεις πρώτοι νικητές στα 10 και 5 χλμ Ανδρών / Γυναικών και 1 χλμ Παιδιών

10 χλμ Ανδρών

1.  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΟΥΜΑΣ 36:19


2.  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΥΚΑΣ 37:18

3.  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΟΓΛΟΥ 39:58

10 χλμ Γυναικών

1. ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΜΠΑΤΖΗ 42:25

2. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΛΑΝΤΖΑ 42:43

3. ΝΙΚΟΛ ΣΟΡΔΑΚΗ 48:40

5 χλμ Ανδρών

1  ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΠΠΑΣ 16:32

2. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΜΑΚΑΣ  17:00

3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΟΣ 17:14

5 χλμ Γυναικών

1.  ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ 19:47


2. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ 21:05

3.  ΕΦΗ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ 25:51


1 χλμ Παιδιών

Αγόρια

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΚΟΣ

2. ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΟΡΤΟΥ

3. ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Κορίτσια

1.  ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΜΠΟΥΓΑ

2.  ΣΟΦΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

3.  ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ραντεβού στο Δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού στις 11.3 για τον Γ’ Αγώνα του 5ου ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix Grand Prix.

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους  χορηγούς μας AMSTEL Free (μπύρες χωρίς αλκοόλ), την ΒΙΚΟΣ φυσικά μεταλλικά νερά που διέθεσε άφθονα νερά για τους δρομείς, πορτοκαλάδες για τα παιδιά, Τ-Shirts με το σλόγκαν “ Απ΄ την πηγή κι απ’ την καρδιά”  για όλους τους εθελοντές, τεχνικά Τ-Shirts για όλους τους νικητές , στολές για το προσωπικό της FEEL GOOD Sports, την 361° αθλητική εταιρεία (παπούτσια για τους νικητές), το METROPOLITAN HOSPITAL (ασθενοφόρο και διασώστες), τις μπανάνες DOLE και τους χορηγούς επικοινωνίας μας ACTION 24 (Sports Live Αντώνης Κατσαρός), την Καθημερινή, την ΕΡΑ Sport (Φάνης Σκύφτας, Μάκης Τσίλκος), το Running News.gr , το περιοδικό ΙRUN, την Outdoor Activities και την Photo Action από το site της οποίας μπορείτε να προμηθευτείτε τις φωτογραφίες του αγώνα!

Η AMSTEL FREE επίσημος χορηγός 5ου ΑΤΤΙΚΑ ήταν δυναμικά παρούσα και προσέφερε μπύρες χωρίς αλκοόλ σε όλους τους δρομείς αναπληρώνοντας έτσι τους ηλεκτρολύτες που έχασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα


Όλοι οι συμμετέχοντες ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της  διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΒΙΚΟΣ” που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “ΒΙΚΟΣ”

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση