Δελτίο Τύπου
3ος Δρόμος Πόλης Παπάγου Χολαργού 5 Νοεμβρίου

 Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων Δημοτών /Κατοίκων Παπάγου Χολαργού και άλλων δρομέων από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής διεξήχθη ο 3ος Δρόμος Πόλης Παπάγου Χολαργού με μεγάλο σύμμαχο τον θαυμάσιο καιρό σε μια διαδρομή που είχε αποκλειστεί από την τροχαία, με εθελοντές του ΔΟΠΑΠ Δήμου Παπάγου Χολαργού , αποσπώντας άριστα σχόλια από την πλειοψηφία των δρομέων με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα είναι εκεί!

Ο αγώνας υποστηρίχθηκε από τα μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, τις μπανάνες DOLE, το METROPOLITAN HOSPITAL που έστειλε ασθενοφόρο και διασώστες (ευτυχώς δεν χρειάστηκαν) και είχε χορηγούς επικοινωνίας το ACTION 24, την Καθημερινή, το Running News.gr κλπ

Τις απονομές στα 10 χλμ ανδρών έκανε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κ. Μαρία Αθανασάκου- Μουντάκη, κ. Γεωργία Αρβανίτη, κ. Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ κ. Δημήτρης Οικονόμου (ψυχή της διοργάνωσης). Θερμές ευχαριστήριες απευθύνουμε στον κ. Στέλιο Οικονόμου αναπληρωτή Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ και σε όλους τους συνεργάτες του στον ΔΟΠΑΠ, στο προσωπικό του ΔΟΠΑΠ, του Δήμου και στους εθελοντές  του ΔΟΠΑΠ που έσπευσαν να  βοηθήσουν στην άψογη διεξαγωγή του 3ου Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των 3 πρώτων νικητών, φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τους αγώνες

 

Εκατοντάδες δρομείς περιμένουν την πιστολιά της εκκίνησης


Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιπρόεδρος / Ολυμπιονίκης του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Εύη Μωραιτίδου δίνουν την πιστολιά της εκκίνησηςΟι δρομείς ξεχύνονται στους άνετους, φαρδείς  δενδροφυτεμένους ασφαλείς δρόμους του Δήμου  Παπάγου Χολαργού σε μια ηλιόλουστη ημέρα με ιδανική θερμοκρασία (18°C) 


                              

Τα μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ επίσημος χορηγός του αγώνα δίπλα στους πίδακες του σιντριβανιού του Δημαρχείου


 Απονομή στα 10 χλμ ανδρών από αριστερά ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος που έκανε τις απονομές, οι νικητές και ο κ. Ανδρέας Καπώνης πρόεδρος της FEEL GOOD SPORTS που είχε και την οργάνωση του αγώνα 

Οι τρεις πρώτοι  νικητές στα 10 και 5 χλμ Ανδρών/ Γυναικών και 1 χλμ Παιδιών

10 χλμ Ανδρών

1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  0:36:50 
2. ΝΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 0:37:00
3. ΓΑΝΩΤΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  0:38:52                                                                                         

 Ο νικητής των 10 χλμ Χριστόφορος Γεωργόπουλος       

10 χλμ Γυναικών

1. ΚΟΚΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 0:47:28

2. ΑΜΠΑΤΖΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 0:47:55
3. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗ ΜΑΡΙΑ 0:52:01

5 χλμ Ανδρών

1. ΔΗΜΑΚΟΥΛΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 0:16:37 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

2. ΜΕΣΟΛΩΡΑΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ 0:17:06 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
3. ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 0:17:21 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥO νικητής των 5χλμ Γιάννης Δημακουλέας


5 χλμ Γυναικών

1. ΘΕΟΦΙΛΙΔΟΥ ΡΕΑ 0:19:39 ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
2. ΛΥΜΠΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 0:21:40
3. ΚΑΝΕΛΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 0:21:43

 

Η νικήτρια των 5 χλμ Ρέα Θεοφιλίδου

1 χλμ Παιδιών

Αγόρια

  1. ΤΣΑΓΚΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ
  2. ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΣΟΛΩΡΑΣ
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Κορίτσια

  1. ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΥ ΤΟΝΙΑ
  2. ΜΙΧΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
  3. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

Οι επίδοξοι πρωταθλητές αγόρια και κορίτσια των δημοτικών σχολείων Παπάγου Χολαργού ανυπόμονοι ορμούν στον αγώνα για τη νίκη

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς και Υποστηρικτές του 3ΟΥ Δρόμου  Πόλης Παπάγου Χολαργού τον επίσημο Χορηγό Μεταλλικά Νερά ΒΙΚΟΣ που ενυδάτωσε όλους τους δρομείς με άφθονα μεταλλικά νερά και πορτοκαλάδες για τα παιδιά, τις μπανάνες DOLE, το νοσοκομείο METROPOLITAN HOSPITAL, το ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ MΕΛΙ που πρόσφερε T-Shirt στους δρομείς, τους χορηγούς επικοινωνίας μας Καθημερινή, ACTION 24, RUNNING News.gr, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και όλα τα μέσα που προέβαλαν τον αγώνα.

 

Οι δρομείς σε υποδειγματική σειρά περιμένουν την παραλαβή των START PACKS από την γραμματεία της FEEL GOOD Sports.

Ευχαριστούμε θερμά την PHOTO ACTION.gr που είχε την επιμέλεια της φωτογράφισης του αγώνα και την OLYMPUS τον κ. Παύλο Γορανίτη που είχαν τη χρονομέτρηση, τα αποτελέσματα, τα μετάλλια και τα κύπελλα του αγώνα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση