Αθήνα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

 Με εξαιρετική διοργανωτική επιτυχία διεξήχθη το ATTIKA Gala Best Runners – Δρόμος Υγείας στα Βριλήσσια την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Πολλοί καλοί δρομείς και δημότες Βριλησσίων (άνδρες/γυναίκες/παιδιά) έτρεξαν σε ένα πολύ ωραία οργανωμένο αγώνα από την Feel Good Sports, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.

 

Οι δρομείς εξυπηρετήθηκαν με ταχύτητα στην διανομή των αριθμών, χάρηκαν την διαδρομή και ξεδίψασαν με μεταλλικά νερά Βίκος, τον επίσημο Χορηγό Ενυδάτωσης του αγώνα, ενώ ξαναβρήκαν τις δυνάμεις τους τρώγοντας μπανάνες Dole και πίνοντας «σφηνάκια» αναζωογόνησης από την Collagen Power.

Οι δε νικητές βραβεύτηκαν με πολλά δώρα όπως παπούτσια και ρούχα της SAUCONY, επίσημοι χορηγοί του Gala Best Runners. 

Δεν έλειψαν όμως και τα κύπελλα και μετάλλια για τους τρεις πρώτους νικητές σε όλες τις κατηγορίες τα οποία παρείχε η Olympos του Παύλου Γορανίτη, η οποία είχε και την επιμέλεια της χρονομέτρησης.

 

Οι μεγάλοι νικητές!

Στα 10 χλμ Running Ανδρών:

 1. Ευθύμης Παπαδόπουλος (0:40:01)
 2. Παναγιώτης Σινόπουλος (0:41:07)
 3. Βασίλειος Τσούμας (0:41:54)

Τι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές στα 10χιλιόμετρα Ανδρών έκανε ο Δήμαρχος Βριλησσίων κύριος Ξένος Μανιατογιάννης, με την βοήθεια του κυρίου Ανδρέα Καπώνη, ο πρόεδρος της Feel Good Sports Club.

 

Στα 10 χλμ Running Γυναικών:

 1. Εριφύλλη Γιακουμή (0:51:07)
 2. Έλενα Τσιπινάκη (0:55:53)
 3. Νιόβη Παπανδρέου (0:58:43)

Η αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Χατζάρα Σοφία και ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού του αγώνα, Saucony, κύριος Γιώργος Τριανταφύλλου, έκαναν τι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές στα 10χιλιόμετρα Γυναικών.

 

Στα 5 χλμ Running Ανδρών:

 1. Δημήτρης Τσάκαλος (0:17:46)
 2. Ανδρέας Γεωργίου (0:18:23)
 3. Αρίωνας Φλαούνας και Βασίλης Φωτάκης

Στα 5χιλιόμετρα Ανδρών την τιμή των απονομών είχε η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βριλησσίων κυρία Ιωάννα Κυρίτση.

 

Στα 5χλμ Running Γυναικών:

 1. Σαμπρίνα Τβιςς (0:22:18)
 2. Δήμητρα Αναστασιάδου (0:23:17)
 3. Ειρήνη Μπετείνη (0:24:01)

Χαμογελαστές οι νικήτριες των 5 χιλιομέτρων Γυναικών έλαβαν τα μετάλλια και τα δώρα τους από την πρόεδρο του ΟΚΠΑ κυρία Βούλα Αρσένη.

 

Στα 5χλμ Βάδην:

 1. Ιωάννης Θεολόγος Ντάφος (0:20:46)
 2. Ζωή Μαρκαντωνάκη (0:22:39)
 3. Ελένη Νταρακλίτσα (0:23:11)

Ο πρόεδρος της συνδιοργανώτριας εταιρείας, Feel Good Sports Club συγχαίρει τον πρώτο νικητή στα 5χλμ Running Ανδρών, Δημήτρη Τσάκαλο, κατά τον τερματισμό του.

 

Ο πρόεδρος της συνδιοργανώτριας εταιρείας, Feel Good Sports Club συγχαίρει τον πρώτο νικητή στα 5χλμ Running Ανδρών, Δημήτρη Τσάκαλο, κατά τον τερματισμό του.

 

Στο 1 χλμ Running Αγόρια:

 1. Νικόλαος Σπαρτάλης (0:03:03)
 2. Θωμάς Χριστοδούλου (0:03:13)
 3. Αντώνης Θεοχαράκης (0:03:57)

Στο 1 χλμ Running Κορίτσια:

 1. Ευδοξία Μικροπαντρεμένου (0:03:34)
 2. Μυρτώ Αργυρίου (0:03:42)
 3. Άννα Ρουσάκη (0:03:57)

Η συννεφιά δεν πτόησε τους δρομείς στο 1 χλμ Running Αγοριών που δέχτηκαν τα μετάλλια τους από τον Δήμαρχο Βριλησσίων κύριο Ξένο Μανιατογιάννη, ενώ αμέσως με΄τα βραβεύτηκαν και οι νικήτριες του 1χλμ Running Κοριτσιών από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Γιώργο Χονδροματίδη.

Στην παρέα των δρομέων βρέθηκαν και συμμετείχαν στον αγώνα και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Στέλλα Βαρβιά, ο Γιώργος Δούκογλου, ο Γιάννης Στρατηγόπουλος, ο Αρτέμης Καϊτατζής και ο Παναγιώτης Πανάγος  τερμάτισαν με επιτυχία και βραβεύτηκαν με τιμητικά μετάλλια από την Αντιδήμαρχο Παιδείας κυρία Χατζάρα Σοφία.

 

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη σε καλό σκοπό!

Οι συμμετέχοντες και οι εθελοντές έφεραν φάρμακα και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, προκειμένου να ενισχύσουν αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας για την προσφορά τους στο ATTIKA Gala Best Runners – Δρόμος Υγείας – Δήμος Βριλησσίων.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το αναμνηστικό δίπλωμα για όλους τους συμμετέχοντες, προς εκτύπωση.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τους πίνακες με τα αποτελέσματα των δρομέων:

1) 10χλμ Running Ανδρών
2) 10χλμ Running Γυναικών
3) 5χλμ Running Ανδρών
4) 5χλμ Running Γυναικών


Πολιτιστικός και αθλητικός οργανισμός                             Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ»
Δήμου Βριλησσίων                                                                         FEEL GOOD SPORTS CLUB

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση