Αγώνες / Εγγραφές

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα των 5 χλμ Ανδρών και Γυναικών εδώ
Λόγω τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα είμαστε υποχρεωμένοι να επανεξετάσουμε όλες τις εγγραφές / ηλεκτρονικές καταχωρήσεις εξαρχής. Ζητούμε συγγνώμη και θα επανέλθουμε σύντομα με τα αποτελέσματα.​
 

Αναβάλλεται ο αγώνας 2.7 ATHENS NIGHT RUNS στον Πανελλήνιο Γ.Σ.

Ευχαριστούμε όλους τους εγγραφέντες στον αγώνα στις 2.7.2017 στον Πανελλήνιο Γ.Σ. όπου είχε προγραμματιστεί ο αγώνας 3000 μέτρων εντός στίβου.

                                                                      Δελτίο Τύπου

                                                         ATHENS NIGHT RUNS Μελίσσια 18.6

Με άριστη διοργάνωση της FEEL GOOD Sports Club και του αθλητικού τμήματος ΟΠΑΘ Δήμου Πεντέλης συνδιοργανώθηκε το Α΄ATHENS NIGHT RUNS στον οποίον μετείχαν εκατοντάδες δρομείς.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες δρομείς να προσέλθουν στις 19.30 μμ μπροστά στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (οδός Γ. Γεννηματά - Μελίσσια) προκειμένου να παραλάβουν το START PACK του αγώνα των 5 χλμ που θα διεξαχθεί στις 21.00 μμ (ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ μπροστά στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων επί της οδού Γεννηματά).
Παράταση πληρωμών έως και την Παρασκευή 16.6 και ώρα 15.00 ένεκα εγγραφών που συνεχίζονται έως σήμερα 14.00 Μελίσσια ATHENS NIGHT RUNS!
Εκκίνηση από κλειστό γήπεδο Μελισσίων από την οδό Γεννηματά με κατεύθυνση προς Ζωοδόχου Πηγής στρίβουμε αμέσως δεξιά στην Θήρας και πάλι δεξιά στο μονοπάτι που υπάρχει μέσα από το παρκάκι μας οδηγεί στην Δουκίσσης Πλακεντίας μετά το πέτρινο γεφύρι.
Διαγωνισμός / Κλήρωση 1 ζεύγος RUNNING MIZUNO Υποστηρικτή ATHENS NIGHT RUN Μελίσσια 18.6.2017 και 2.7.2017 Πανελλήνιος Γ.Σ. Κυψέλη και Δωρεάν RAFTING από την ALPINE ZONE!!!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. (Κυψέλη) 2.7.2017

Άνοιξαν οι εγγραφές για το ATHENS NIGHT RUNS που θα διεξαχθεί στον Πανελλήνιο Γ.Σ στις 2.7.2017 και ώρα 21.00 μμ μες στη δροσιά του άλσους (εντός του στίβου)